Videó vágás kezdőknek Premiere Pro-val

Hogy látod magad 5 év múlva?

 • Sikeres Youtuber vagy, akiért ezrek rajonganak?
 • A Netflixnek vágsz filmeket?
 • Hollywoodi filmeken dolgozol?
 • Saját produkciós céget építesz?

Ha úgy gondolod, hogy ezek túl nagy álmok, olvasd el az én történetem.

Nagyon szerencsés vagyok, hogy ez a fotó még megvan, mert életem egyik legfontosabb pillanatában készült.

Ebből a pillanatból indult ki, hogy elkezdtem filmezni és célokat állítani magam elé, ahogy most Te is teheted.


10 évvel ezelőtt még a budapesti vendéglátásban töltöttem az éjszakáimat, kilátástanul. Aztán elkezdtem filmezni, célokat állítottam magam elé, azóta pedig bejártam Európa legtöbb országát, eljutottam Ázsiába és Afrikába is, jelenleg pedig Izlandon élek és tartalomgyártóként dolgozom.

A legnagyobb érték amit a kurzusom adhat neked a tudáson felül, az IDŐ. A tanfolyamommal gyakorlatilag órák alatt megtanulhatod azt, amit én évek alatt szedtem fel, a többi rajtad áll!

Mit találsz a kurzusban?

Hogy épül fel?

A filmezés, videózás sokkal összetettebb dolog, mint elsőre gondoltam, mikor én kezdtem megtanulni. Az évek alatt számtalan különböző összetevőjét tanultam meg és ezt a kurzust is úgy raktam össze, hogy moduláris szerkezetével megkönnyítse számodra is a vágás különböző elemeinek megtanulását.


Hét témakörbe csoportosítottam a leckéket, és már az első két modul elvégzése után képes leszel egyszerűbb videókat vágni, a további témakörökben pedig egyre haladóbb techikákat fogok tanítani, hogy fokozatosan egyre profibb anyagokat készíthess el.


Később pedig bármikor visszatérhetsz egy-egy témakörhöz, ha úgy érzed ismétlésre van szükséged!

1. Első lépések

A fájljaid rendszerezésétől a programba importálásig.


2. Vágás alapok

Az idővonal létrehozása, a videók hasznos részeinek kivágása, snittek egymáshoz igazítása.


3. Átmenetek

A snittek közötti vágások elrejtése különféle átmenetekkel.


4. Feliratok

Címek és egyéb feliratok elhelyezése a videóban.


5. Hang és zene

Zajszűrés, a zene megvágása és egyéb audio műveletek.


6. Finomhangolás

Utolsó simítások, végső effektek elhelyezése.


7. Exportálás

Végső, bárki számára lejátszható videó kiexportálása, különböző beállításokkal.

Összefoglalom mégegyszer

MIÉRT TANULJ MEG VIDEÓT VÁGNI?

Ma már mindenki fotós és videós, a közösségi média tele van vizuális tartalmakkal, a videók pedig mindenhol jelen vannak. A felhasználók 78%-a néz hetente online videókat, ebből 55% minden nap. Bármelyik platformon is vagy jelen, már bizonyára megtapasztaltad, hatalmas a verseny. Ahhoz, hogy a tömegből ki tudj tűnni, valami extrára van szükséged, ehhez pedig a legjobb út, ha minőségi videókat tudsz készíteni!

MIT TANULHATOK EZEN A KURZUSON?

A videó vágás alapjaira foglak megtanítani és egy kicsit többre is. Megosztom eddigi tapasztalataimat is, még azt is megmutatom, hogy érdemes rendszerezni a fájljaidat, hogy 5 év múlva is megtaláld őket és gond nélkül megnyithass egy régi projektet. Természetesen a program felületét, az ablakok elrendezését is elmagyarázom, megtanítalak az egyszerűbb vágási műveletekre, az audióval való munkára, néhány haladóbb technikára és természetesen a kész videó kiexportálására is, különböző minőségekben. A tanfolyam pontos felépítését lentebb is láthatod majd.

MIÉRT ÉRI MEG?

A tanfolyam egyik legnagyobb erénye a struktúráltsága! Rendszerbe szerkesztve, fokozatosan felépítve kapod meg a tudásanyagot.
Mindemellett letölthető segédanyagokat is kapsz, így ugyanazokon a videókon gyakorolhatsz, amelyeken én magam is bemutatom a különféle eszközöket, effekteket!
Manapság már rengeteg oktató videót találhatsz a neten is, ám ezeket neked kell összevadásznod, ami önmagában is időt vesz igénybe, de ami még nehezebbé teszi az efféle tanulást, hogy számtalan dolog létezéséről nem tudsz még, így rákeresni sem fogsz, tehát megtanulni sem fogod…
Tehát, ha ezt a kurzust végzed el, garantáltan nem marad ki semmi fontos, valamint rengeteg időt is megspórolhatsz és gyakorlatilag 5 óra alatt megtanulhatod a vágás alapjait!

MIÉRT KELL EHHEZ

A PREMIERE PRO?

Az egyszerű telefonos alkalmazásokkal nem fogsz tudni aprólékos műveleteket végrehajtani, precízen zenére vágni, a látványos trükkökről nem is beszélve. A Premiere Pro az egyik legelterjedtebb vágó program, nagyon sokan használják, ráadásul kompatibilis a többi Adobe termékkel, ezért, ha például egy grafikát szeretnék a videódba illeszteni, gond nélkül behúzhatsz egy Photoshop fájlt a Premierebe, a kompatibilitás ma nagy kincs szerintem.

KIKNEK AJÁNLOM

A KURZUST?

Ez a kurzus megfelelő választás annak, aki csak hobbi szinten szeretne vágni, esetleg kiegészítő tudásként tekint rá, mondjuk marketingesként, de annak is ajánlom, aki profi vágóvá szeretne válni idővel, mert a tanfolyam úgy van felépítve, hogy megfelelő alapokat adjon, amire később akár tovább is lehet építkezni.

29900 Ft helyett

24900 Ft

A tanfolyam elvégzéséhez szükséges eszközök:

 • Adobe Premiere Pro (lehetőség szerint 2018, vagy újabb verzió)
 • a program futtatásához megfelelő számítógép (minimum specifikációk: többmagos 64-bit CPU, 8GB RAM, 9GB tárhely, 2GB video kártya)
 • internet kapcsolat a videók lejátszásához és a példafájlok letöltéséhez

Nagy terveid vannak a filmezéssel?

Ha nem csak egy hobbit szeretnél, hanem karriert, akár új életet akkor ez lehet a Te utad! Mindhárom tanfolyamot is megveheted csomagban, természetesen kedvezőbb áron!

Ebben a csomagban az összes tudásomat megkapod!

 • Filmezés kezdőknek TANFOLYAM (19900ft)
 • Vágás kezdőknek Premiere Proval TANFOLYAM (24900ft)
 • Videó nyersanyag a gyakorláshoz
 • Fényelés Premiere Proval (Lumetri panel) TANFOLYAM (24900ft)
 • Drónozás kezdőknek TANFOLYAM (ingyenes)
 • Hozzáférés zárt filmes csoportomhoz (Facebook)

Ki az a Mixlevi?

Nehéz lenne pár szóban bemutatni magam, mert rengeteg dologgal foglalkoztam eddigi életem során, sosem ragadtam le egy dolognál, legalábbis amíg nem kezdtem el filmezni.


Valójában most sem csak a filmezéssel foglalkozom, de igyekszem mindenbe belekeverni valahogy. Az új izlandi életemet filmekben mutatom be, már itt is elkezdtem tartalomgyártással foglalkozni, amint eláll a szél, már küldöm is fel a drónt és persze imádok másoknak is tanítani, legfőképpen a filmezést.


Hihetetlen kimondani is, de most már egy évtizede nyüstölöm a kamerákat, vágóprogramokat és ez az első olyan dolog az életemben, amit sosem untam meg és ami mellett most már biztosan ki is fogok tartani.


Igyekezni fogok, hogy benned is elültessem azt a szenvedélyt, amivel a filmeimet készítem, akár hobbiból szeretnéd ezt csinálni, akár karriert szeretnél építeni!

Iratkozz fel hírlevelemre,

hogy ne maradj le a

legfrissebb akciókról, videókról!